Ondernemingen dienen zich te houden aan de Europese wet- en regelgeving.
Al onze producten hebben de benodigde certificaten, Koopman International heeft een eigen, onafhankelijk gecertificeerd, laboratorium waar de testen om deze certificaten uit te geven o.a. uitgevoerd worden.

Alpha Impex is lid van het Platform Promotional Products (PPP), dit is een branche organisatie en de leden van deze branche organisatie hebben een code of conduct getekend. Verder is Alpha Impex ook lid van Business Social Compliance Initiative (BSCI) als onderdeel van Koopman International. Met enige regelmaat worden de fabrieken waarmee wij samenwerken bezocht, zo blijven wij op de hoogte van hetgeen er speelt bij deze fabrieken.

Na akkoord op de offerte zal het proces opgestart worden, dit betekend dat wij eerst een digitale drukproef maken en/of een (kwaliteits-) monster laten zien. Na akkoord van de klant op deze proef, zullen wij het product testen en na ontvangst van de testcertificaten zullen wij het productieproces starten. Aan het einde van het productie proces zullen de geproduceerde artikelen geïnspecteerd worden, na een “passed” rapport zullen de producten verscheept worden.

Door al het bovenstaande zorgen wij ervoor dat uw producten volgens alle richtlijnen in goede orde bij u terecht komen.

 


BSCI_member diensten CBR Reach_Compliance ppp